BILJETTER TILL FEELGOODFESTIVALEN 2023:

BOKCIRKEL oCH TRE-FIKA MED ELI ÅHMAN OWETZ

Ta chansen att bokcirkla med Eli Åhman Owetz, om hennes senaste roman Farväl Söderberga, den sista delen i Söderbergasviten! Bokcirkeln äger rum mellan 15.00-15.45.
HÄR KÖPER DU BILJETT TILL BOKCIRKELN!
 


BOKCIRKELFRUKOST MED CAMILLA DAVIDSSON

Inled dagen med en frukost tillsammans med feelgoodstjärnan Camilla Davidsson! Här får du bokcirkla om Camillas senaste roman, Alla himlar bär ditt namn – den efterlängtade nya delen i Caminoserien, tillsammans med författaren. Boken och frukost ingår i priset, och boken skickas ut i god tid innan festivaldagen. Bokcirkeln äger rum mellan 9.00-9.45.
HÄR KÖPER DU BILJETT TILL BOKCIRKELN!

BILJETTER TILL FEELGOODBUSSEN:

Som besökare kan du även köpa biljett till Feelgoodbussen – som tar dig från Stockholm till Sigtuna och tillbaka. Bussen åker från Cityterminalen i Stockholm på festivaldagens morgon och anländer 30 minuter innan festivalen börjar. Den går tillbaka till Cityterminalen efter festivalens slut.

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL FEELGOODBUSSEN!
 

Anmälan till skrivarskolan:

Passa på att lära dig skriva feelgood, tillsammans med några av festivalens medverkande författare! Skrivarskolan ingår i biljetten till festivalen. För att anmäla dig till denna, mejla christoffer@printzpublishing.se

 
Festivalfrågor:
För frågor om biljetter och gästinfo, kontakta festivalgeneral Christofffer Holst:
christoffer@printzpublishing.se

För pressbilder på författare och böcker, kontakta respektive författares förlag.
 

Feelgoodfestivalen i Sigtuna är ett event som produceras och anordnas av förlaget Printz Publishing, i samarbete mellan dessa medverkande förlag:

Norstedts
Bokförlaget Forum
Lovereads
Piratförlaget
Semic
Romanus & Selling
Lind & co
Louise Bäckelin Förlag
Bazar
Historiska Media
Bokfabriken
Polaris