MÄSSGENERAL:

För frågor om festivalen, pressmaterial och övriga funderingar kontakta Christoffer Holst på Printz Publishing. 

070-772 31 48
christoffer@printzpublishing.se

HUR TAR Man sig till mariefred?

Bra fråga! 
Det finns många sätt att ta sig till Mariefred. Ett sätt är med bil och det är enklast att kolla upp hur du åker här. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av Gripsholms värdshus. 

Det går att åka tåg från Centralstationen i Stockholm till Läggesta (restid: 37 minuter). Från Läggesta till Mariefred kan man åka anslutningsbuss eller taxi (Taxi Strängnäs). Information hittar du här

Det går också att åka båt från Stockholm med ångfartyget Mariefred. Dock är restiden 3 timmar, och detta gör att du inte kommer att hinna med alla seminarium under dagen. Information om båten hittar du här
 

KÖP BILJETT TILL FEELGOOD-BUSSEN!

Vill du ha det enklaste alternativet? Festivalen kommer att ordna så att det går en buss direkt till och från Stockholms central till festivalen i Mariefred. Bussen går på lördagens morgon så att den är framme i Mariefred kl 09.30 och bussen går även tillbaka till Stockholms central kl 18.30 på kvällen, direkt efter bubbelminglet. 

En plats på denna buss kostar 125 kr/enkel resa och du bokar här!

Feelgoodfestivalen i Mariefred är ett event som produceras och anordnas av förlaget Printz Publishing, i samarbete mellan dessa medverkande förlag:

Norstedts
Storytel
Bokförlaget Forum
Lind & Co
Louise Bäckelin Förlag