BILJETTER TILL FEELGOODFESTIVALEN:

När du köper en biljett till Feelgoodfestivalen i Mariefred 2019 ger den biljetten dig inträde till alla seminarium, skrivarskolan och minglet i dagens slut. Biljetten är personlig! Vi kommer under våren att skicka ut den slutgiltliga biljetten till dig, och denna tar du med dig till festivalen. 

Biljetten kostar 495 kr/person och allt detta ingår i köpet:

– Inspirerande semimarium på Gripsholms slott och värdshus
– Internationella gäster
– Skrivarskola
– Böcker till specialpriser
– Boksignering med författarna
– Eftermiddagsfika
– Författarmingel på uteserveringen vid Gripsholms Värdshus
– Ett glas bubbel
– En välfylld goodiebag med massor av läsning (värde: 500 kr!)


Vill du köpa biljett till Feelgoodfestivalen hos BILETTO? 
Då klickar du här:
HÄR KÖPER DU BILJETT TILL FEELGOODFESTIVALEN!

SKRIVARSKOLAN:

Feelgoodfestivalens seminariumfinns att läsa under "Program". Schema kommer att delas ut under festivaldagens morgon. I Gripsholms värdshus entré kan du alltid få reda på aktuella seminarium och annan info! 

Skrivarskolan ingår i priset, men du måste anmäla dig till vilken skrivarskola du vill gå på!

Detta meddelar du genom att mejla hit! 
 

BOKCIRKLAR:

Ta chansen att bokcirkla med din favoritförfattare! Under årets Feelgoodfestival kommer vi ha två unika bokcirklar där du i biljettköpet får den aktuella boken hemskickad till dig. Sedan kommer du att kunna diskutera den tillsammans med författaren och en moderator. Bokcirklarna kostar 195 kr (exkl frakt) och i det ingår den aktuella boken + frukost eller vin & ost, beroende på viljen cirkel du väljer. 

FRUKOSTBOKCIRKEL MED MARIANNE CEDERVALL!
Ta chansen att få läsa och diskutera den efterlängtade nya boken i serien om vännerna Mirjam och Hervor: Sorgeängel. Denna bokcirkel äger rum kl 09.45 till 10.30 i Åkersrummet på Gripsholms värdshus. 


DETTA EVENT ÄR SLUTSÅLT!


EFTERMIDDAGSBOKCIRKEL med Camilla Davidsson!
Bli en av de första läsarna av Camilla Davidssons nya roman I fikonträdets skugga, den andra delen i sviten om Familjen Bergendahl. Denna bokcirkel äger rum kl 15.30 – 16.15 i Åkersrummet på Gripsholms Värdshus. 


DETTA EVENT ÄR SLUTSÅLT!

HUR TAR Man sig till mariefred?

Bra fråga! 
Det finns många sätt att ta sig till Mariefred. Ett sätt är med bil och det är enklast att kolla upp hur du åker här. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av Gripsholms värdshus. 

Det går att åka tåg från Centralstationen i Stockholm till Läggesta (restid: 37 minuter). Från Läggesta till Mariefred kan man åka anslutningsbuss eller taxi (Taxi Strängnäs). Information hittar du här

Det går också att åka båt från Stockholm med ångfartyget Mariefred. Dock är restiden 3 timmar, och detta gör att du inte kommer att hinna med alla seminarium under dagen. Information om båten hittar du här
 

KÖP BILJETT TILL FEELGOOD-BUSSEN!

Vill du ha det enklaste alternativet? Festivalen kommer att ordna så att det går en buss direkt till och från Stockholms central till festivalen i Mariefred. Bussen går på lördagens morgon så att den är framme i Mariefred kl 09.30 och bussen går även tillbaka till Stockholms central kl 18.30 på kvällen, direkt efter bubbelminglet. 

En plats på denna buss kostar 125 kr/enkel resa! 

HÄR KÖPER DU BILJETTER TILL FEELGOODBUSSEN!

 

MÄSSGENERAL:

För frågor om festivalen, pressmaterial och övriga funderingar kontakta Christoffer Holst på Printz Publishing. 

070-772 31 48
christoffer@printzpublishing.se

Feelgoodfestivalen i Mariefred är ett event som produceras och anordnas av förlaget Printz Publishing, i samarbete mellan dessa medverkande förlag:

Norstedts
Bokförlaget Forum
Lovereads
Lind & Co
Bokfabriken
Historiska Media
Louise Bäckelin Förlag